НЕ ПОЛЬЗОВАТЕЛЬ?
РЕГИСТРИРУЙСЯ

Обсуждения

Nezaboravljeni

5/06/2020 16:45
с помощью
Jedno leto drugarica i ja bili smo pozvani da izadjemo sa dvojicom poznanika.Kako nismo bile iz tog kraja zeleli smo da nas neko izvede na pice da upoznamo malo okolinu.Ona je sela na prednje sediste do vozaca a ja pozadi sa njegovim drugom.Poceo je pomalo da bude nevaljao i malo pomalo ruke su mu sarale ka meni.Bila sam u nekim tesnim letnjim pantalonama i dok sam dosla sebi od iznenadjenja stavio mi je ruku malo iznad pice i stiskao ujednacenim pokretima.Samo sam osetila kako pulsiram dole i nisam mogla da dodjem do daha.Zatim smo izasli iz kola i otisli na pice.Sve vreme se ponasao lepo i nije nista vise pokusavao a ja sam se tresla od uzbufjenja.Bilo mi je jako neprijatno od ono dvoje da nesto ne primete al oni su bili zaokupljeni sobom.Zatim u povratku desilo se isto.Opet je samo stavio ruku na to mesto i pronasao mi famoznu G tacku od koje sam pocela da pulsiram dole.Zatim je otkopcao farmerke i izvadio veliki kurac kakav u zivotu nisam videla .Vise nisam znala za sebe zelela sam samo da ga uzjasem i nista vise a onda je napokon stao auto i mi smo izasli i otisli malo podalje dok su ono dvoje ostali u kolima.Okrenuo me i zabijao se u mene snazno dok je orgazam sustizao jedan drugi.Bio je to najlepsi seks koji sam dozivela u zivotu
...