Discussionspostavljeno od strane
admin_rs
Da li ste ikada poslali poruku i dobili odgovor koji vas je ostavio zbunjenom oko njegovih namera? Da li on pročita vašu poruku i ne odgovori, samo da bi se kasnije vratio sa zagonetnim komentarima? Ili često ostavlja nedoumice svojim tekstualnim porukama? Dame, danas ćemo dekodirati ove "misteriozne" poruke muškaraca i otkriti šta one zapravo znače.
"Žao mi je, bio sam jako zauzet ovih dana. Javiću ti se čim budem mogao." Ovo može značiti da je zaista zauzet, ali zapamtite, ko zaista želi da pronađe vreme, naći će način, dok će drugi naći izgovore. Međutim, ako je zaista zauzet poslom ili ličnim problemima, još uvek će naći trenutak da pošalje brzi "dobar dan" ili znak da misli na vas. Ako to ne učini, verovatno niste njegov glavni prioritet. Krenite dalje i biće vam dobro. "Ne znam šta radim/ne mogu se naći. Vidimo se kasnije." Ako predložite izlazak, a on odgovori ovako, možda nije zainteresovan za vaš plan ili čeka privlačniju ponudu. Ako ova poruka dođe nakon što ste napravili planove i pitali ga za dostupnost, možda zaista nije siguran u svoje planove. "Hej, žao mi je što nisam odgovorio na tvoje poruke." Ako je video vašu poruku i nije odgovorio, samo da bi se izvinio satima kasnije, to može ukazivati na nedostatak prioriteta sa njegove strane. Da ste mu važniji, odgovorio bi odmah po čitanju vaše poruke, a ne nakon što završi sa onim što je trenutno radio. Odgovara samo jednom rečju Slanje odgovora od jedne reči povremeno je u redu, ali ako to postane navika za njega, može ukazivati na dosadu. Shvatite da je vreme da se distancirate kako biste izbegli postati dosadni. Odgovara nakon nekoliko sati Normalno je da ponekad odgovori kasno, jer može biti zauzet sa poslom, prijateljima ili jednostavno nije stalno na telefonu. Međutim, konstantno odloženi odgovori, poput svakih 2, 3, 4 sata, verovatno znače da se ne žuri sa razgovorom kada je slobodan. |