Discussionspostavljeno od strane
Marijana97
Pisala sam u proslom blogu kako je to bilo prvi put i iskrena da budem bas mi se svidelo, medjutim nazalost nisam vise sa istim momkom nego sa drugim i igrom slucaja desila se ista situacijana malo drugaciji nacin. Ovog puta nije bilo ni planirano sa moje strane vec dugo vremena i se svidjao jedan stariji tip vrlo razvijen koji zivi nedaleko od mene ali nisam to smela da kazem decku da ne bi bio ljubomoran, pa sam to cuvala za sebe i o tome pricala sa drugaricama kad ga vidimo. On je drzao neki hotel gde su parovi cesto dolazili i nije mi ni na kraj pameti bilo da nesto smera vec duze vreme... Kada sam jedno vece prolazila pored hotela videla sam ga kako stoji ispred i gleda u mene,osecala sam se i cudno i srecno i zapitkivala se zasto on gleda bas u mene, kada sam videla da mi prilazi... dosao je do mene i sapnuo mi na uvo da dodjem cetvrti dan narednog meseca, da ima nesto da mi pokaze sto je vrlo vazno i vezano za mog momka .... razmisljala sam sta li je, da nije droga ili me vara sa nekom ili nesto ... rekoh sto da ne vidim o cemu se radi... slagala sam momku da cu prespavati kod drugarice i da necu dolaziti kuci 4.-tog, na sta je on hladno odgovorio okej, sto me malo iznerviralo ali dobro... i sve je bilo dogovoreno, zeljno sam iscekivala da saznam o cemu se radi... doslo mi je par puta da odem ranije da ga pitam ali nisam... dogovor je dogovor... dosao je i zeljno iscekivan dan i nisam se nesto spremala samo se okupala malo isfenirala i nabrzaka stavila maskaru nista posebno,ali sam primetila da se moj momak isto sprema da ide negde... pitala sam gde ce on kaze sa drustvom dogovorili su se da izadju malo danas, i mislim reko jos bolje samo da me ne vidi gde cu otici ... sacekala sam da on ode prvi nakon cega sam i ja .... dok se on nasao sa ortacima ja sam vec bila u hotelu kod vlasnika i narucili smo pice ... rekao je da sednem i prvo me pitao kako sam, kako mi je u vezi,da li planiram decu, jesam li zavrsila fakultet itd gde sam saznala da je on vrlo inteligentan i da je dosta toga zavrsio vani, razne diplome i certifikate, i bas me nekako zanimalo kakva je njegova masta i sta on radi sa zenom kad ostanu sami i delovao mi je jako privlacno... ali sam se dozvala sebi i pitala zasto me zvao i gde je to sto je hteo da mi pokaze,na sta me je pozvao da sednem pored njega da bolje vidim tv,upalio je tv i prebacio na sistem za kamere i uvecao kameru koju je postavio u sobu za koju zna da njegova zena koristi ponekad misleci da on ne zna .... na kameri je bila njegova zena koja se spremala u sobi nakon cega vidim kako moj momak ulazi i ljubi je po usnama po vratu i baca je na krevet dirajuci je svuda po njenom telu... osecala sam se prevareno izigrano i u meni je gorela krv i bes i krenula sam da odem kosu da joj iscupam, ali me on uhvatio za ruku vratio dole na kauc i rekao pusti ih neka se igraju malo i prisao mi i poljubio me, nakon cega sam ja njega povremeno gledajuci sta moj momak radii njegovoj zeni ..... uskoro nastavak ovo je samo mali teaser :3 nadam se da jedva cekate da procitate sta je dalje bilo :)
|