NISTE ČLAN?
Prijavite se

Discussions

Other user discussions

Satanisticko zrtvovanje

11/02/2020 00:37
postavljeno od strane
Nisam neki vernik a ni ne vernik, imam neka svoja verovanja. Mada, nesto mi se cudno desilo i bilo je vrlo neocekivano.
Naime moj poznanik me je pre mesec dva priupitao da li verujem u Boga, ili sam otvoren prema drugim verovanjima a ja sam odgovorio
prvom recenicom ovog bloga. Nakon toga mi je rekao da ima neko desavanje na koje bismo mogli otici tog petka, na sta sam ja pristao i naravno
priupitao o cemu je rec. On je samo odgovorio da cu videti kad budemo dosli. On je imao zenu jako lepu damu koja je bila prirodno obdarena
svim lepotama i atributima, detinitivno savrsena. Imala je Smedju kosu talasastu, crne oci i taman ten. Uzeli su se dok su bili mladi i nisu imali problema.
Njegova zena nije znala gde on bude, jer se on uglavnom vadio na to da ima vise posla jer je radio na poslu dosta.
Svaki put kad se vidimo gledao sam u nju odmeravao i zamisljao kako bi bilo predivno kada bih samo mogao da budem sa njoj i bar osetim kako je imati
tako savrsenu zenu, bar na kratko. I kada bih je zagrlio kad se pozdravljamo osetio bih na sebi njene ogromne grudi na sebi sto me svaki put najezi
i napali pa gledam da pobegnem da ne vidi da mi se digao na nju pogotovo njen muz, jer se znamo dugo i imam korektan prijateljski odnos sa njim.
Medjutim ovog puta desilo se nesto neocekivano, dobio je poziv sa informacijama gde i kada trebamo biti da nas pokupe da idemo na taj dogadjaj.
Obojica smo bili uzbudjeni, ali stigli smo na dogovoreno mesto i cekali da dodju. Dok smo stajali rekao je da tamo svaki put bude neka zenska i da nema pojma
cija je ni sta oni je dovedu i da mozes da jebes koliko hoces i da radis sta hoces sa nje. Kaze slobodno svrsi u nju, sta te briga nije tvoja ionako ne sme nikome
da se zali inace ce je ubiti. Rekao sam mu okej i pogledao na telefon da vidim koliko je sati, kad pored nas se zaustavi potpuno crni kombi sa crnim tamnim staklima
na sta mi on rece upadajmo nazad, to je nas prevoz. Otvorismo vrata od kombija i nazad je bilo cudno kao da nas vode u zatvor, dve klupe sa strana metalne
samo nismo imali lanaca na sebi kao zatvorenici, ali su unutra vec sedeli neki momci pa je i meni bilo nesto lakse da udjem nadajuci se da ce sve proci u najboljem redu.
Putovanje je trajalo malo duze ali ne previse dugo, malo smo popricali sa momcima jednom je ko i meni bio prvi put a drugi je bas bio dugo u tome i nije se cinio nesto
preterano veseo i uzbudjen, sto sam ja mislio da je zato sto je navikao ali mi se cinilo da to nije slucaj.
Dok smo stigli stali smo jos jednom i pokupili jos 4 momka koji su verovatno bili bas blizu mozda cak i deo njihovih koji su se pravili da i oni idu vec neko vreme tako.
Nakon sto smo stigli izasli smo iz kola i nasli se u nekoj podrumskoj garazi koja je bila skoro prazna, bilo je par auta bez registarskih tablica.
Pratili su nas dvojica iz obezbedjenja da udjemo u lift i popeli nas na sprat koji je bio delika mracna dvorana sa upaljenim svecama i puno ljudi u sali, sa crvenim zavesama
i govornikom koji je predstavljao nekog njihovog svestenika ili sta vec koji je drzao govor.

Negde na sredini govora upali se svetlo na sredinu sale gde je bio krug i u njemu
pentagram sa svecama i ogradica crvene trake gde je bio samo jedan ulaz i jedan izlaz iz kruga.
Na sredini pentagrama je bila neka metalna polovina svinje, kao supalj kip koji je imao katance na nogama, a na zadnjem dijelu su bile samo dve metalne ploce sa koznim kaisevima.
I negde pred kraj govora, taj govornik rece : "Djavole saljemo ti ovu zrtvu da zadovoljimo i tvoje i svoje potrebe kao sto si nas ucio da trebamo. Primi zrtvu tvoju, kao sto i ona prima nas."
Ugasise se svetla i na pozornicu dodjose ona dvojica iz obezbedjenja koji vuku neku jadnu zenu koja cvili i skici kao prase pred klanje za bozic, iako je imala povez na ustima, ali je bio mrkli mrak
i nismo mogli da vidimo ili predpostavimo ko je. Ona se otimala ali ova dvojica nabildanih momaka su je vukli kao da je laka kao pero, nakon cega su je skinuli golu nastavili vuci.
Doveli su je do kruga te joj prvo vezali noge, i dok je jedan drzao ruke drugi je otkljucavao katance i otvorio oblik metalnog polupraseta, primakli je i adaptirali to njenoj visini i vezali joj ruke
sa kaisima unutar prasece metalne konstrukcije. Nakon toga su je zatvorili i zakljucali, ona je vristala upomoc iz tog metalnog kipa ali posto je otvorbio na ustima praseta izlazilo je samo mumlanje,
niko nije razumio ni priblizno reci koje izgovara. Zatim je dosao taj govornik i usao u krug, i povikao : "Zrtva je spremna, gospodo! Prvo cu ja da je blagoslovim, a onda mozete prici da se pricestite."
Tada je u metalni pehar sipao crnog vina i ulja, te prstom izmesao dobro. Zatim je prstom prislonio njenom supku i laganim prodiranjem nanosio uljano vino u njene uske rupice. Nakon cega joj je lagano
kroz sapat rekao: " E pa mila moja, Djavo te blagoslovio. ", nakon cega je pomerio odoru ispod koje je bio nabrekli kurac i ubacio ga u nju, a ona je vrisnula. Nakon cega je poceo da cita neku vrstu molitve
na cudnom jeziku dok ju je jebao i pritom ju je kadio lupanjima po guzovima i po butinama. Onda je molitva postalajala nesto brza, prilikom koje se lagano palila neka muzika sto su pustili odnekud,
i cim je muzika odjenom pocela jako i taj govornik je poceo divlje da je jebe i da joj se guzovi tresu i da stenje glasno, i krenuli su svetlosni efekti kao u diskoteci gde su se urezivale slike bluda
i strasti i divljeg seksa koji se odigravao na sred dvorane. U momentu vrhunca muzike tik pre nego sto se desio drop govornik zaurla i svrsi direktno njoj u picku, potapsa je po dupetu i gromoglasno viknu :
" Neka obred pocne ! pridjite svi da se pricestite ! " Nakon cega nagrnu svet da stanu u red da jebu. Poznanik sa kojim sam dosao tiho mi prosaputa na uvo da imamo pravo samo jednom da svrsimo u picku i jednom u supak. Ko ne moze iz bilo kog razloga, pusta dalje. Bolje se pripremi i odrzavaj da budes spreman pre nego sto dodjes na red, na sta sam odgovorio da nema potrebe. Trajalo je dugo dok smo dosli na red ipak bilo je tu puno ljudi.

Ona je konstantno plakala i stenjala u toj metalnoj svinji, culo se glasno mumlanje i stenjanje, pa i jecanje od boli kada joj udju u supak, iz nje je lila sperma podmazujuci joj vec natekle rupe za narednog muskarca.
Pustio sam drugara da ide prvi, a onda sam isao ja. Cuo sam da je svi hvale da je najzgodnija do sada i da im se bas svidelo. A gledajuci prizor morao sam priznati da su u pravu. stavio sam ruke na njeno dupe i polako opipao divotu gledajuci,
na sta mi je govornik rekao da pozurim, da imam 5 sekundi da pocnem ili nista od jebanja. Na sta sam ja brzo odkocao i skinuo pantalone i gurnuo ga u picku prepunu sperme od ljudi pre mene i jebao je sve jace i jace, nasrnuo sam na nju
jace nego ikada dosada, kao da nikad nisam jebao u zivotu. Ulazio sam u nju duboko, da joj se guzovi tresu ko blesavi i da ne zna gde se nalazi ali bukvalno. Ona je stenjala bas glasno, a ja sam je pljesnuo po dupetu i nastavio da jebem sve brze.
A onda sam svrsio bas jako i napunio je vrelom spermom, a sve je kapalo sa nje. Onda sam ga stavio i u supak i prvo sam polako onda posle sam se oslobodio pa jebao jako, jer joj je supak natekao pa nisam hteo da je previse boli i sipao sam jos malo vinskog ulja..
I dok sam je jebavao u supak njena kosa se pomerila i izvirila iz kipa, pa sam video da je kosa smedje boje, razmisljao sam ko li je i reko mozda je i znam ali nikad necu saznati ko je zapravo bila. Rekoh sam sebi, ma umisljas dodji sebi.
Nastavio sam da je jebem bas jako i brzo i da je drzim za struk i navlacim na sebe sve brze. Kako sam dostigao vrhunac, svrsio sam u nju i izvukao ga lagano i krenuo ka izlazu iz kruga. Tu me je docekao drugar i pitao : " I ? Sta kazes ? kako ti se cini ?! "
Rekoh super je, ali malo mi je zao devojke ili zene, ima nas bas puno. Na sta je on odgovorio : " Ma ona verovatno stalno dolazi tu, navikla je. " Uzdahnuh i nastavismo da gledamo do kraja. Po zavrsetku upalise se svetla i obezbedjenje zatvori krug i stadose pored kruga
da obezbede da niko ne dira vise zrtvu po zavrsetku pricesca.

Potom govornik prozva svedski stol, gde je bilo puno jela i pica za sve. Nakon sto smo se najeli i popili, gledali smo u nju odmeravali i komentarisali kako ima predivnu gradju, te pricali kako nam se cinilo iskustvo,
cak je i govornik popio sa nama i pitao nas kako nam se dopalo, nakon cega mi je rekao ako bih dolazio opet to se placa i rekao da je cena 300 eura ponovnog dolaska, ali posto sam tu preko poznanika koji je platio, mogu dobiti popust od 100 eura na sledeci dolazak.
Rekao sam da cu razmisliti, pa da cu javiti tom drugaru. Nismo ostali jos dugo, sacekali smo da svi zavrse i jedno po jedno u grupama silazili liftom do grupe crnih kombija za razvoz ljudi nazad. Svi su otisli ali nas kombi je cekao, svi smo se pitali koga jos cekamo toliko dugo.
Nakon cega dodjose sa devojkom/zenom sa crnom vrecom krpenom na glavi, vezanih ruku koju su nosili jer nije mogla da stoji na nogama. Polozili su je na sredinu kombija izmedju nase dve metalne klupe koje su bile na krajevima gde smo svi komentarisali : " Jadna devojka/zena, kroz sta prodje "
Kada su svi izasli, dosli smo i mi na red da izadjemo. Izasao je i vozac da nas zamoli ako nam nije problem da ponesemo tu jadnicu kuci jer i ona zivi u blizini jer je on u zurbi i mi prihvatismo. Dade nam covek cestitku u kojoj je pisala adresa i odjuri brzo.

Reko kuda mu se toliko zuri, ali krenusmo putem kuce i reko da vidim gde treba da je vodimo pa stadosmo i spustismo je da vidimo adresu, kad otvorih pise njegova adresa i rekoh mu : " Pa ovo tvoja adresa druze " na sta on : " Me zezas ? nemoguce, daj da vidim ! ... Vidi stvarno jbt ! " ... Na sta ja njemu rekoh :
" Skidaj vrecu da vidimo ko je " .... kada smo skinuli zaprepastili smo se !
2021/06/14 22:34
:) Svidja mi se prica... jako. :)
...