DiscussionsLicno ja izmislio za glupacu sa sajta22/09/2019 15:36
postavljeno od strane
milansabac
Nasli smo se u casini na Terazijama posle smornih dopisivanja na erodate. Kako bi ko koga sta bi ko kome. Kad smo seli oboje smo bili nemi. Da malo razbijem tremu bacio sam glupu foru nasta si ostala hladna. U tom sva sreca nailazi konobar.Da porucimo. Ti neces kafu kazes kasno mi je tek 17h.ja naravno narucujem kafu i trazim jelovnike. Malo se opustili stigli i jelovnici komentarisemo sta ima od klope al nista nam se ne jede nijednom. Dogovorimo se da ti uzmemo sobu u kasini jer je vec kasno da se vracas kuci jer smo skontali da nema nista od nas ne odgovaramo jedno drugom. Popeo sam se gore sa tobom da se istusiras i da idemo do grada malo da prozujimo kad si vec dosla. Sedim smoren na krevetu kad cujem glas iz kupatila dodaj mi peskir molim te. Ustajem dajem ti peskir koji je inace bio ispod mog dupeta. Otvaram vrata od kupatila a ti gola kao od majke rodjena. Bradavice ti se nazirile od zime kako sam ih video tako sam osetio pulsiranje u glaviću i poceo da mi se dize. Kazes sta sta si zino. Dobra matorka. Ne progovaram nijedne zatvaras mi vrata ispred nosa. Sedam ponovo na krevet. I cekam. I cekam sta radis 3 sata izlazi reko napolje dokle ces se sredjivati. Izlasis samo omotana peskirom a bradavice se naziru i kroz peskir. Sedas za sto za sminkanje i pocinjes da se mazes kremom i dajes mi mleko za telo da ti namazem ledja i vrat. Ustajes a peskir spada sa tebe i oblacis crne samodrzece carape. Ja reko jel moguce. U momentu mi se kurac probudio. Kreces da obujes gacice. Hvatam te za ruku u stavljam u krilo. Gde si ti posla. Pusti me smrzla sam se da se obucem. Ne ides ti nikud bacam te na krevet i pocinjem da ti livem butine noge su ti vec na mojim ramenima a mirises na lavandu. Pickica sveze obrijana roze boje samo sto ne kaze a ja. Ljubim ti butine sa unutrasnje strane i dolazim do lutke moje. Ljubim je nezno kao kad ljubis devojku nezno samo usnama. Vec si ovlazila da se razvlaci po mojim ustima. Mmmmm kako ti je ukusna pickica tanjice. Pojescu je. Gurnuo sam jezik unutra sva je bila balava bio sam musav do usiju lizao sam te ludacki da sam mogao pojeo bih je. Koliko sam se napalio. Tako je ukusna i slatka bila da nisam moga da prekinem. Onda sam presao na klicu jezikom a stavio ti prst u picku. Glasno si stenjala i otimala se. Drzao sam te jako i lizao klitoris i gurao prst sve jace i jace. Odjednom sam video da ces da svrsis jedva sam cekao da mi svrsis usta. Trzala si si se stezala mi glavu nogama dok nisi iscedila poslednju kap sperme iz sebe.cutala si 2 minuta i promrlja nisi los mali. Sad ce tebi matorka da pokaze kako se to radi. Gurnula si me na krevet izvadila si kurac i pocela da ga pusis kao da je najsladja lizalica. Od jaja do glavica. Zamalo da svrsim sklonio sam te stavio na stomak i opkoracio od pozadi i stavio ti ga. Tako si vruca tanjicee. Iz cuceceg polozaja ulazio je do kraja osecao sam ti jajnike. Jebao sam te najjace sto sam mogao. Vristala si jebi me jebi me. Taman da svrsis morao sam da ga izvadim da svrsim skicila si uzela si ga usta i posisala svu spermu...NASTAVICE SE...
|