NISTE ČLAN?
Prijavite se

Discussions

sex sa prijateljicom

21/12/2018 22:22
postavljeno od strane
bili smo veliki prijatelji,a prijateljica je bila tada usamljena jer nije imala decka i bila je i nevina ,a ja sam joj verovao jer nista nismo krili jedni o drugome,i pocel,o je jednog petka kada me je nazvala preko telefona i rekla mi je da dodjem kod nje u stan a u tom trenutku sam pomislio da joj se nesto desilo dok me zove kod nje i ja sam joj rekao dolazim posle posla jer nemogu pre i ona mi rekla da vazikada sam dosao kod nje i pozvonio na njezina vrata i kad mije otvorila i odma sam je pitao sta joj se desilo a ona mi rece da nije nista i da udjem u stan ,kada sam usao u njezinu sobu i poceo sam tiho da govorim a ona m rece sto tiho a jajo kazem mozda tvoji spavaju i daih ne probudim,a ona mi kaze da je celu noc slobodna, onda mi kaze da ide dase istusira i kaze mi da mozemo zajedno dase istusiramo a ja joj odgovorim da smo mi dobri prijatelji i da nebi to a ona mi odgovori ok i ode u kupatilo dase istusira,kada se istusirala i kada je izasla i kaze mi da idem ja sad dase istusiram dok ona ne osusi kosu i da posle toga skuva nam kaficu, i ja sam otisao u kupatilo i nisam zakljucao vrata jer mislio sam da nece ulaziti u kupatilo dok se ja tusiram,dok sam se tusirao ja i bio sam okrenut na drugu stranu tako da mije zadnjica bila okrenuta prema vratima ,tamam sam zavrsavao sa tusiranjem i nisam osetio da su se vrata otvorila i od jednom sam osetio njezinu neznu ruku na mog lepotana i samo sam uzvikao joj nemoj a ona je nastavila dalje daga mazi i miluje i govori mi bolje ja dajoj skinem nevinost nego neki ludak i posle toga mi kaze da se okrenem prema njoj kada sam se okrenio a ona potpuno gola i priblizila se mi jos blize i poljubila me u usnicu a ja nisam mogao da odolim joj i uzvratio sam joj isto i govorio joj da odemo u krevet da ne stojimo bosi na plocice i samo mi odgovori vazno i uze me za ruku i povede do svoje sobe,kada smo legli poceli smo da se ljubimo mnogo a ona je i dalje ga milovala nezno i govorila mi je da slobodno njezinu ja milujem i da se uverim da je nevina i ja sam joj poceo da je milujem a ona pocela da uzdise,dok smo dugo se ljubili i od jednom je prestala i ustala je i a ja sam lezao i pocela me ponovo da ljubi i da se spusta nize a ja joj kazem nemoj to da se navikaje na to a ona mi kaze da je to radila a da nije imala ni sa jednim sex i ja sam joj rekao ok , kad je dosla do njega i pocela je sa strane daga miluje dok nije ga uzela u usta njena i pocela da radi i sve dok se nije potpuno digao i kad se digao,posle toga sam ustao a ona je legla i poceo da vodimo ljubav sve dok joj nisam skinuo nevinost i kada sam joj skinuo nevinos onda smo ustali zajedno i otisli zajedno pod tus,a posle tusiranja je skuvala kaficu i rekla mije dali cemo jos da imamo odnos a ja joj odgovori moze ali pod jednim uslovom da negovori nikome i ona mi odgovori vazi
...