NISTE ČLAN?
Prijavite se

Discussions

Other user discussions

Moja prva redaljka 2 deo

23/11/2018 19:56
postavljeno od strane
Kada me je napunio ljubili smo se dugo i strastveno kao nekada,osecala sam se savrseno a kroz glavu su mi prolazile slike iz proslosti kada sam bila sa njim.Kada smo zavrsili sa dugim i strastvenim ljubljenjem ustao je i dok sam ja lezala na ledjima gurnuo mi je u usta njegovu i dalje cvrstu kitu,gurnuo je do krajnika,malo je falilo da povratim.Rekao mi je pusi ga mala,tako me je oduvek zvao jos dok smo bili u vezi,a ja napaljena zeljna moje prve kite uhvatila sam ga rukom i prvo polako pocela da ga lizem,lizala sam ga celog od muda na gore a on je uzivao bas kao i ja dok me je jebao.Posle dugog lizanja usledilo je pusenje,prvo lagano pa sve brze i brze,uzdahivao je od miline i bio napaljen kao nikada pre sto me je cinilo srecnom i jos vise napaljenom.A onda je usledila i erupcija sperme u moja usta bas kao i malopre u ribicu,pitala sam se otkud mu tolika sperma,uzivala sam u osecaju i gutanju sperme coveka koji mi je skinuo nevinost.Nakon zavrsetka legli smo onako goli da malo iskuliramo i uzivamo,onda smo i pricali o proslosti,secali se vremena kada smo bili zajedno,bilo mi je prelepo osecala sam se kao da lebdim.Tu smo iskulirali nekih 15-20 minuta a onda sam naravno otisla u kupatilo da se sredim za nastavak lude veceri pre toga donela sam mu rakiju da pijucka dok se ja vratim iz kupatila.Posle sredjivanja naravno pridruzila sam mu se u pijuckanju rakije i caskanju o svemu i svacemu,nakon 5-6 rakije neko je zazvonio na vrata predpostavila sam da je to buduci kum i bila sam u pravu.Usao je poljubio me pozdravio se sa mojim gostom i pridruzio se nama u pijuckanju rakije,zatim sam donela slanih zanimacija da malo grickamo.Nedugo zatim ponovo se zaculo zvono izasla sam da otvorim a ispred su bila dva lepotana,ta dva Slovenca,izgledali su prelepo kao foto modeli,lepo razvijeni visine oko 180 cm do 190 cm sa smekerskim stavom a u rukama su nosili neke kese sa poklonima za mene odusevila sam se koliko su pazljivi.Naravno i oni su se pozdravili sa mojim gostima i pridruzili se u pijuckanju rakije,ja sam ih ponudila i vinjakom i pivom ali zeleli su da probaju kako kazu nasu cuvenu rakiju.Atmosfera je bila bas super svi smo bili raspolozeni,pricali smejali se,svi su me pitali kako mi je pala na pamet redaljka otkud sam se odlucila za to,ja sam im ispricala istinu kako volim svog verenika i kako mi je predivno sa njim u seksu ali da volim da eksperimentisem sa drugim muskarcima i ispricala neke od svojih nestasluka na sta su se odusevili i nisu mogli da veruju.Vreme je polako odmicalo a preostale trojice jos nije bilo a ja sam bila nestrpljiva i napaljena od raznih prica koje smo pricali ribica je pocela da vlazi,predlozila sam im da dok ne dodju ova trojica mi napravimo akciju,na sta su odreagovali sa odusevljenjem i pitali kako cemo i sta da ja odlucim.Meni nije bilo tesko da odlucim,prvo sam htela sa Slovencima,bivsi me je izjebao dok oni nisu dosli,znam kako jebe buduci kum ali sam ne strpljiva da me kresnu Slovenci.Rekla sam im da prvo zelim sa njima a onda sa ovom dvojicom,niko se nije bunio a i zasto bi kada ce svi doci na red.Rekla sam Slovencima da krenu sa mnom do sobe a oni da ostanu u dnevnoj,pokazala sam im gde je hrana i pice da se sluze dok mi ne zavrsimo.Otisl sam sa Slovencima u sobu,jedva sam cekala da me izjebu a videla sam da su i oni nestrpljivi.Dok sam se skinula oni su vec bili goli,goreli su od zelje da me jebu,pogledala sam ih izgledali su jos savrsenije kao izvajani,a kite velike cvrste samo sto ne eksplodiraju,kleknula sam na kolena i prvo jednom pocela da pusim dok je drugi polako drkao.Ovom prvom sam pusila nekih 5 minuta a onda sam presla na drugog,obadvojica su bili prenapaljeni a kite savrsene kao i oni,nakon sto sam i drugom pusila predlozila sam im da me jedan jebe u ribicu a drugi u guzu pa da se zamene.Jedan je legao na krevet a drugi je cekao da ja naskocim na ovoga da bi ga on ubacio u guzu,pitali su me da li zelim da koriste kondome na sta sam odgovorila da ne zelim i da hocu da osetim kurceve u sebi a ne neke kese.Akcija je pocela,naskocila sam na ovog prvog i polako pocela da se nabijam osecala sam se prelepo na kiti tog Slovenskog lepotana,bio je cvrst i zeljan seksa kao i on koji je odlepio kada je osetio unutrasnjost moje ribice,a onda sam osetila kako se drugi priblizava mom cmaru,bila sam na ivici ludila uskoro cu i drugog Slovenca primiti u svoje odaje.Posle nekoliko minuta igranja sa mojim cmarom ubacio ga je,vrisnula sam glasno mislim da me je ceo komsiluk cuo,pomislila sam briga me sad i verenik da se pojavi ne ustajem prelepo mi je,ovo nisam dozivela dva lepotana u meni,svaka dlacica na meni se podigla bila sam van sebe a njih dvojica savrseni jebaci ne znam da li lepse izgledaju ili jebu,osecala sam obadva kako ulaze i izlaze osecaj je neverovatan.Uzivam ja uzivaju oni svi se tresemo od uzbudjenja,pomislila sam sta bi propustila u zivotu da ovo nisam probala,ne kajem se a zasto bi kad mi nikada do sada nije bilo uzbudljivije.Poceli su sve jace i jace da ih nabijaju,moji Slovenci su krenuli u napad i bili su savrseni u tom napadu,osecam kako mi pulsira i ribica i cmar,govorim im jebi te me samo nastavite nemojte jos da svrsite zelim vas,a oni slusaju svoju jebacicu i jos jace,van sebe sam prelepo mi je ne mogu to da vam opisem.Rekla sam im da se ne menjaju dok prvi put ne svrse,ali svrsavanja ni na pomolu sto je meni odgovaralo nek bude sto duze.Ni sama ne znam gde se nalazim i kako se ponasam samo znam da mi je prelepo i da ne zelim da ovaj osecaj prodje,posle nekih pola sata uzivanja i razvaljivanja moje ribice i guze skoro u glas obadvojica su rekla da ce svrsiti i da ga vade da me poprskaju po licu rekla sam im da ga ne vade hocu da me napune.Nisu mogli da veruju mislili su da ih zezam,ubedila sam ih da ih ne zezam i da zelim da osetim njihovu spermu.A onda prva erupcija u ribicu zatim rafal u guzu,kakav osecaj nikada to nisam dozivela u zivotu,uvijam se i vristim od radosti,osecam da su me napunili do kraja preliva i iz ribice i iz guze.Svo troje smo bukvalno pali na krevet,ne znam kome je bilo lepse i oni i ja odusevljeni,obadvojica su se slozili i prokomentarisali da bolju i izdrzljiviju devojku nisu jebali.Lezali smo jedno vreme na krevetu da se odmorimo jer je stvarno bilo iscrpljujuce,a onda smo se svi slozili da cemo prvo da odemo do dnevne sobe kod ovih da malo iskuliramo popijemo i pojedemo nesto pa da se vratimo i da njih dvojica zamene uloge.Otisli smo do dnevne sobe kad tamo iznenadjene,svi su bili na okupu stigli su i ostali gosti:Crnogorac,Makedonac i covek iz Srbije a moj bivsi decko moja prva ljubav je spremio hranu,isprzio meso,postavio posluzio goste kafom i rakijom.Pozdravila sam se sa novim gostima i zahvalila bivsem sto je to sve odradio.Zatim smo svi uzeli rakiju da nazdravimo za ludu noc koja prestoji i naredna dva dana.Posmatrala sam nove goste,nisu bili losi,Crnogorac i Makedonac bili su mladji tacnije 32 i 34 godine a covek iz Srbije 50 godina,gledali su me kao da ce da me pojedu bili su tu kada sam vristala dok su me moji Slovenci razvaljivali,videla sam im u ocima da jedva cekaju da me jebu i sami su prokomentarisali da se nisu pokajali sto su dosli.Bilo mi je drago sto to cujem,zelela sam da vidim kako ce reagovati na moj postupak izazivanja posto su sva trojica novih sedeli preko puta mene,a ja naravno provokativno obucena,sise samo sto ne ispadnu,kratka suknja a ispod naravno nista,dok smo pijuckali rakiju i svi pricali neke svoje price polako i diskretno da drugi ne primete rasirila sam noge,nova trojka gostiju je primetila i pogledala u moje medjunozje,zagledali su se tako da nisu trepmuli par minuta,svidela mi se njihova reakcija bii su tako slatki i u neverici.Onda sam im ispricala plan za nastavak veceri kako ce prvo ova dvojica Slovenaca sa mnom u sobu da zamene uloge pa onda moj bivsi decko i drug mog verenika buduci kum pa onda njih trojica ali sam ja resila da napravim mali izuzetak i zamolila Slovence da se ne naljute da pre nego sto se vrate sa mnom u sobu pre toga ode jedan od novih gostiju sa mnom,zelela sam da covek iz Srbije taj 50 godisnjak ode sa mnom jer nisam imala mnogo prilika da se tucam sa ljudima od 50 banki.Gosti iz Slovenije se nisu naljutili kao ni ostali uz komentar mi smo tvoji gosti ti odlucujes kako cemo.Zahvalila sam im se rekla im da se slobodno sluze i sa hranom i sa picem ustala sam i uhvatila mog 50 godisnjaka za ruku i povela ga do sobe,bio je uzbudjen i napaljen dlanovi su mu bili mokri a kita iskocila nije mogao da veruje sta se desava i da ce upasti preko reda.Usli smo u sobu a ja sam krenula u ofanzivu posto nije mogao da veruje sta se desava imala sam utisak da nije svestan sta se desava.Pocela sam da ga ljubim oko usta a onda sam mu ubacila jezik osetila sam da mu se jos vise dize,polako sam pocela da ga mazim od glave ka dole,kada sam stigla do njegovog vrsnjaka i uhvatila ga rukom poceo je da se trese,pomislila sam da li je moguce da toliko uzbudjujem muskarce ali izgleda da sam rodjena za to,rekla sam mu da se opusti i da uziva u trenutku priredicu mu sex kao nikada do sad.Skinula sam mu pantalone i kosulju i pocela da radim ono sto odlicno radim da pusim.Kleknula sam na kolena i pocela polako da mu ne rikne srce jer je bio bas uzbudjen,pocela sam od jaja bio je savrseno izdepiliran bez ijedne dlake,prvo sam mu lizala jaja a onda jedno pa drugo ubacila u usta bio je odusevljen,kako sam se priblizavala glavicu bio je sve vise uzbudjen i sve vise se tresao a ja sam mu savrseno lizala kitu i onda sam pocela da ga pusim ne mogu da vam opisem koliko je bio napaljen i kako je poceo da jauce od zadovoljstva.A i ja napaljena i mislim evo jedan stariji kurac u meni mislim da sam samo 2 starija od 40 godina pre toga pusila i imala u sebi koliko se secam,rekao mi je da mu ne pusim dugo da ne bi svrsio jer zeli da me jebe i da mu ni jedna do sada nije tako pusila cak ni njegova zena koja to radi vanserijski kako on kaze.Pomislila sam posle ove veceri zaboravices zenu kad vidis kakva sam ja u krevetu ali to nisam na glas rekla,vec sam mu rekla da legne da ja prvo zelim da budem gore jer to je moj teren i tu odlicno vladam situaciom,poslusao me je i legao a onda sam ja krenula u akciju da mu pokazem u cemu sam ne zamenljiva i kako vladam situacijom kad sam gore.Polako sam se popela na njega ali nisam htela odma da se nabijem vec sam laganim potezima pocela da ga trljam o moju ribicu,on je drhtao nije znao sta ga je snaslo a ja sam ga i dalje trljala jos vise nego do tad je zeleo da ga ubaci,ali ja sam zelena jos vise da ga napalim i izludim i nastavila i dalje da trljam,a onda kad se najmanje nadao kad je bio van sebe uhvatila sam ga rukom i ubacila u moju ribicu pri tom sam osecala da jos ima sperme od predhodnog seksa sa Slovencem,nije se znalo ko je vise vristao od lepote on ili ja,ja sam bila srecna sto me jebe covek od 50 godina jer sam i kao klinka zamisljala i palila se na starije muskarce a on sto jebe devojku koja je godiste njegove cerke.Onda sam nametnula svoj tempo prvo sam pocela polako da mesam a zatim da se dizem i spustam lagano na sta je on odlepio osecao je svaki deo moje ribice kao i ja njegove kite,uzdahivao je a ja sam pocela brze i brze bio je u neverici kako dobro kontrolisem situacijom i rekao mi da ga ni jedna zena nije tako ocarala da ne moze da krene u ofanzivu,pomislia sam tek ces da vidis jer sad se okrecem kontra,ledjima njemu tu ce tek izludeti.Dok je uzdahivao i bio van sebe ja sam se okrenula kontra da nije ni primetio,i krenula da se nabijam tako jako kao da cu silovati samu sebe,vristala sam ludacki a on je ubrzano disao i ponavljao ovo je neverovatno.Dok je to ponavljao nabijala sam se sve jace i brze,ribica mi je bridela i sve vise sam vristala pomislila sam sve komsije su cule i reci ce mom vereniku kad se vrati a onda sam rekla sebi ma briga me ne silazim sa mog matorca.Malo sam usporila jer moj matorac je bio van sebe sve vise je uzdahivao,cupkala sam tako jedno vreme a onda sam pocela opet zestoko da se nabijam toliko zestoko da sam osetila da me boli ribica,misici ali nisam odustajala bilo mi je lepo,kurac tog matorca mi je prijao.Nabijala sam se sve jace i brze,bila sam van sebe,nisam vristala vec urlala,a onda mi je moj matorac onako van sebe rekao da ustanem da ce da svrsi nije znao da i njegovu spermu zelim u sebi,kada sam mu rekla jos vise je bio van sebe,uhvatio me je za sise i rekao jebacice moja hvala ti ovo u zivotu nisam doziveo a imam 50 godina evo stize sperma koju zelis.Svrsio je tako jako kao nikada u zivotu osetila sam da sam odskocila od jacine njegovog mlaza u meni je sve trnelo a sperma izbijala iz moje ribice bila sam zadovoljna i ispunjena,sisla sam konacno posle duge akcije bio je u neverici ponavljao mi je da sam ga razbila i da sam ja njega jebala a ne on mene sto i jeste istina.Moj matorac je prezadovoljan i srecan nije mogao da se pomeri,a ja ja sam srecna razbila sam ga i konacno opet u sebi imala matorca,legla sam pored njega da odmorimo pa da se vratimo kod drustva.USKORO NASTAVAK!!!!!!
...