Discussionspostavljeno od strane
memb152376
Ni slutila nisam da ce meni pasti na pamet redaljka,jeste da volim da eksperimentisem u seksu i da svasta probam sa raznim muskarcima ali nikada mi do tada nije pala na pamet redaljka.Svog partnera sam prevarila vise puta,dva puta sam opisala u mojim blogovima:Umalo uhvacena na delu i umalo uhvacena na delu 2,ali nikada mi nije padala redaljka na pamet.Kada mi je partner rekao da je dobio odlicnu poslovnu ponudu iz Amerike odusevila sam se i mnogo obradovala,obezbedice nam sigurnu buducnost,mada i ja znam dobro da zaradim ali sam se rastuzila kada mi je rekao da ovaj put mora ici sam bez mene a onda sam se ponovo obradovala kada je rekao da cu sledeci put i ja ici sa njim.Moj seksualni zivot sa partnerom je sasvim odlican zadovoljna sam i zadovoljava me u svemu ali volim da eksperimentisem sa drugim muskarcima kao sto sam vec rekla.Blizio se dan kada je trebao da krene put daleke Amerike,vece pre nego sto je krenuo priredio mi je nezaboravan sex ali i ja sam se potrudila da izgledam kao nikada do tada.Kupila sam novi sexi ves i jedno drugom napravili fantasticnu i dugu noc jer se necemo videti duze vreme.Ni sama ne znam koliko smo puta to vece svrsili samo znam da mi je napunio svaku rupicu,ali je dosao dan kada je trebao da krene na put.Probudili smo se srecni i zadovoljni zbog predhodne veceri,ustali smo,doruckovali kresnuli se jos jednom i krenuli put Aerodroma.Naravno sacekala sam da se ukrca u avion,oprostaj je bio emotivan kako i ne bi kad smo duze vreme zajedno,avion je uzleteo a ja sam sela u auto i vratila se kuci.Kada sam stigla kuci raskomotila sam se posto volim po kuci da budem oskudno odevena pristavila sebi kaficu zaturila se u fotelju pustila muziku i uzivala prisecajuci se predhodne veceri.Vracajuci scene od sinoc po glavi pocela sam da razmisljam kakvu bi akciju mogla da napravim za predstojeci vikend,razmisljajuci sta cu i kako cu pala mi je na pamet redaljka,zelim sve da probam hocu i to.Razmisljala sam da li da pozovem svoje stare poznanike za to ili da nahvatam nove,a onda sam odlucila da to bude mesovito.Znala sam kako da dodjem do starih poznanika ali nisam znala kako da stupim u kontakt sa novim.Dok se nisam setila da ovde na erodatu napravim dogadjaj,od starih poznanika odlucila sam se za dvojicu koji su me najvise zadovoljili i znala sam da su mi oni sigurni u svakom pogledu.Jedan od njih bio je najbolji prijatelj mog partnera i najverovatnije buduci kum sa kojim se redovno vidjam,a drugi je bio moja prva ljubav i covek koji mi je oduzeo nevinost,sa njim se povremeno vidjam kad moze posto ima porodicu,zenu i dvoje dece.Kada sam im javila sta sam odlucila nisu mogli da veruju mislili su da ih lozim ali naravno pristali su odmah.E sada je sledio tezi zadatak odluciti se za jos njih koji su se javljeli preko sajta,resila sam da bude njih 5 i ova dvojica i dosta za prvi put.Nakon razmisljanja koju petoricu odabrati posto ih je bilo mnogo konacno sam se odlucila za njih 5.Dvojica su bila iz Slovenije a po jedan iz Crne Gore,Makedonije i Srbije.Culi smo se preko vibera ja sam im dala adresu da bi preko navigacije dosli na tacnu lokaciju da im ne objasnjavam da slucajno ne bi zalutali.Sastanak je bio zakazan za petak vece pa do nedelje da uzivamo ceo vikend,sa svima sam se dogovorila u vezi detalja kao i za alkohol koji cemo piti svi smo se slozili da treba da bude neka zestina i pivo.Kako se blizio petak bila sam sve uzbudljivija i nestrpljivija,prvi put cu probadi redaljku,prvi put sedam muskaraca na meni i u meni.Dosao je napokon petak,ustala sam oko 10h sastanak je bio zakazan za 20-21h ali zelela sam sve da spremim,da odem u nabavku po alkohol da spremim klopu,sredim kucu i naravno sredim sebe.Prvo sam naravno popila kaficu ispusila nekoliko cigareta i krenula u nabavku alkohola i hrane,prvo sam svratila na dobro staro mesto kod komsije po rakiju moj stari znanac koji ima odlicnu rakiju i koji me je par puta tucao ali o tome cu pisati neki drugi put.Uzela sam 5 litara rakije neka ima vratila se do kuce posto mi je blizu da ne vucem rakiju po prodavnici i vratila se u dalju nabavku.Otisla sam do obliznjeg marketa uzela sam 2 gajbe piva litar vinjaka za one koji ne piju rakiju razne slane zanimacije a za hranu sam uzela svega po malo prsute,slanine,mesa,spakovala sve u kola i vratila se kuci da to sredim i da sredim sebe.Prvo sam se bacila na spremanje hrane isekla sam prsutu i slaninu lepo servirala a meso sam ostavila kasnije da przim da ne bi stajalo ceo dan,nego da bude taze,a onda sredjivanje sebe.Nakon jednocasovnog brckanja u kadi izasla sam napokon iz kupatila i zaputila se na depilaciju u obliznji salon lepote koji drzi moj tako reci drug,sto se tice licne higijene i depilacije bas preterujem to mi cak kaze i moj partner ali ja ne volim da imam dlacice na ribici,volim kad je sve glatko i mekano kao bebina guza.Stigla sam u salon dve devojke su cekale a dve su bile na tretmanu,jedna kod mog druga a druga kod njegove radnice.Kada me je stari poznanik primetio rekao je da ce me ubaciti preko reda a tako je i bilo,kada je zavrsio sa predhodnom musteriom izvinio se ovim dvema sto cekaju i pozvao mene da udjem.Odma smo se raspricali on me tu ispitivao svasta nesto ali sam mu rekla da pozuri da imam obaveze nisam bia raspolozena za caskanje sa njim jer sam zelela da odem kuci jos jednom se istusiram i docekam svoje goste.Zavrsila sam depilaciju i opet pravac kupatilo, ne zelim da se zaturi ni jedna dlacica hocu da budem skroz cista kao i uvek.Priblizavalo se vreme sastanka bila sam uzbudjena i razmisljala ko ce prvi pozvoniti na vrata.Za pocetak sam obukla kratku haljinicu gore majicu da bas ne budem gola kada stignu,bila sam nestrpljiva i resila da se malo opustim uzela sam komsijinu rakiju sipala i cuganje je pocelo,imala sam i malu tremu,ali kako sam pila rakiju sve vise sam se opustala i bilo mi je lakse.A onda je neko zazvonio na vrata bila sam znatizeljna ko je,otvorila sam kad prvi koji je dosao bio je on,moja prva ljubav,srce je pocelo brze da kuca kao da ce da iskoci,on nije hteo da dangubi uhvatio me je i zabio mi jezik do krajnika,ljubili smo se tako strastveno kao nekada,spustio je ruku do moje ribice video da nemam gace na brzinu se svukao podigao me je i nabio na njegovu kitu,na moju prvu kitu koju sam probala,tako noseci me na kiti odneo me je do sobe spustio me na krevet i poceo da me ravaljuje,vristala sam koliko je jako ulazio u mene mislila sam pocepace me jebao me je sve jace i jace kao nekada i jos bolje,zatim me je okrenuo na ledja i nastavio istim tempom.Uvijala sam se kao glista od miine bia je vlazna i mokra a on je klizio i zadovoljavao do maksimuma,a onda je usledila erupcija njegove sperme,u ribici sam osecala kako iz njegove kite izlazi mlaz vruce bele sperme,nije hteo da ga vadi zeleo je svaku kap da iscedi.kada je isedio svaku kap iz njegove nabrele kite okrenuo me na ledja i poceo da me ljubi,pogledala sam u ribicu i videla kako preliva njegova sperma.....NASTAVICE SE
|