NISTE ČLAN?
Prijavite se

Discussions

Other user discussions

Umalo uhvacena na delu 2

27/10/2018 15:32
postavljeno od strane
Nakon sto je sve dobro proslo na bazenu nastavili smo normalan zivot,i dalje smo moj verenik i ja izlazili putovali tog leta smo obisli skoro celo Crnogorsko i Hrvatsko primorje.Zaista smo uzivali koristili svaki dan da odemo na neko lepo mesto,seksualni zivot mi je bio fantastican kao i do tad, moj verenik je stvarno smeker a ja, ja sam uvek u kondiciji i vodim racuna o svom izgledu jer zaista imam prelepe atribute.Grudi cista 5, guza lepa cvrsta, telo kao izvajano i zato uvek vodim racuna o izgledu.To leto je stvarno bilo uzbudljivo,nakon sto smo obisli Crnogorsko primorje resili smo da odemo do Hrvatske posto do tad nismo bili i zeleli smo i to da obidjemo.Bila sam uzbudjena i jedva sam cekala.Dosao je i taj dan,poela sam sa svojim pakovanjem na vreme jer mi zaista treba puno vremena da se spakujem.U torbu sam ubacila vecinu letnjih stvari samo sam stavila troje helanke za svaki slucaj ako uvece bude hladno.Posto volim izazovno da se oblacim imam puno takvih stvari kao sto su kratke suknje,haljinice,bebi dol i naravno tange koje obozavam kao i bokserice.Konacno je dosao trenutak da krenemo,ubacili smo stvari u auto i krenuli,na putu do Hrvatske nije se nista posebno desavalo bilo je standardno, cekanje na granici pravljenje pauza za kafu itd.Stigli smo u Hrvatsku,imali smo obezbedjen smestaj jer je moj verenik nasao preko nekog svog druga koji je prethodne godine letovao kod tih ljudi.U pitanju je bio bracni par koji je imao oko 40 ak godina.Kada smo stigli kod njih zaista su nas lepo docekali,upoznali smo se odneli nam stvari u apartman pokazali nam apartman koji je bio predivan.U sobi nam je bio veliki Francuski lezaj,cim sam usla u sobu legla sam da vidim kakav je i odma sam pomislila jedva cekam da vodim ljubav na njemu sa svojim verenikom.Nakon sto smo se smestili sisli smo na kafu i osvezenje kod nasih stanodavaca naravno na njihov poziv.Njih dvoje su stvarno jedan opusten par,komunikativni,nasmejani a i atraktivni za svoje godine izgledaju bas ekstra da nisam znala koliko imaju godina rekla bih da su 10 godina mladji.Sedeli smo sa njima pricali o svemu i svacemu rekli su nam koje plaze su nam najbolje gde da idemo u kupovinu i pricali nam o mestu generalno.Nakon st smo se osvezili i ispricali moj verenik i ja resili smo da odemo da se malo odmorimo pa kasnije da odemo na plazu,tako smo i uradili,pozdravili se sa nasim stanodavcima i zaputili se ka nasem prelepom apartmanu.Moj verenik je prvi otisao da se istusira dok sam ja spakovala stvari pa sam onda ja otisla u kupatilo.Izasla sam iz kupatila nakon nekih pola sata i mislila sam da je on zaspao jer je bio preumoran od voznje ali nelezao je na krevetu potpuno go a njegov vrsnjak moja omiljena igracka bio je nadignut i cvrst kao stena.Odmah sam gaa stavila u usta i pocela da ga pusim,pusila sam mozda 7-8 minuta a onda naskocila na njega.Imali smo divlji seks jednom recju razbio me,akon toga oboe smo bili sposobni samo za spavanje sto smo i uradili.Nakon 2 sata spavanja ja sam se probudila,dok je on jos uvek spavao.Ustala sam obukla moje omiljene pink tangice gore belu majicu i izasla na terasu da vidim kakvo je vreme.Kada sam izasla na terasu primetila sam da imamo fantastican pogled na plazu i bilo mi je jos lepse kad sam to videla,stajala sam i uzivala u pogledu a onda sam primetila da me neko posmatra,okrenula sam se i videla da je to nas stanodavac.Javila sam mu se kroz osmeh na sta je on isto odreagovao i pitao me da li sam se odmorila,primetila sam da me guta pogledom a ako i ne bi ja sa svojim oblinama samo u majici i tangicama pomislila sam a ne vise ne prosli pu sam se jedva izvukla na bazenu ne treba mi to opet,a moram priznati da prelepo izgleda svaa zena bi ga pozelela,tu smo malo pricali a onda me je pozvao da sidjem na osvezenje,bilo mi je malo trulo da silazim ali bila sam toliko zedna da sam morala a nas dvoje nismo bas nista kupili jer smo se dogovorili da uvece idemo u setnju i kupovinu.Rekla sam mu da hocu i krenula sam dole,pogledala sam da li je moj verenik budan da idemo zajedno ali on je spavao dubokim snom.tek kada sam sisla primetila sam da nisam nista obukla samo tangice i majica bez brusa,pomislila sam da se vratim i rekla mu da cu da se vratim na sta je on rekao nema potrebe da ti bude neprijatno sedi i uzivaj.Kao svaki dzentlmen pomerio je stolicu da sednem,ponudio me je raznim sokovima a ja sam odabrala moj omiljeni od pomorandze.Svakog trenutka sam ocekivala njegovu suprugu ali nije je bilo,pitala sam ga gde je a on mi je rekao da je otisla do prodavnice i jos nesto da zavrsi.Sedeli smo i opusteno pricali bas kao i kad smo stigli,pitao me o svemu i svacemu o mom vereniku kad cemo da pravimo svadbu itd.Sve do jednog trenutka nije primakao svoju stolicu do mene i na uvo poceo da mi deli komplimente,kako sam lepa,izazovna kako imam lepe grudi,guzu,na sta sam mu se ja zahvalila i zamolila ga da se odmakne jer je uzasno poceo da me pali ali on nije hteo zamolio me da vodimo ljubav ali sam ga odbijala,na njega nije delovalo i poceo je sve vise da me moli kao dete kad moli roditelje da mu kupe cokoladu.Dok mi je saputao na uvo osetila sam kako mi ribica pulsira i kako pocinje da vlazi a i bradavice na grudima iskocile,poceo je da me ljubi po vratu i iza uva,razmisljala sam sta da radim da li da rizikujem,on je bio mnogo napaljen i napadan u jednom trenutku bacila sam pogled na njegovo medjunozje i videla kako je njegov vrsnjak nadignut i samo sto ne iskoci iz sorca.Odlucila sam hocu da rizikujem pa sta bude,rekla sam mu da se smiri i da budemo tihi.Pristao je na sve samo da ga ubaci u moju ribicu,pitala sam ga kako zeli rekao mi je da se naguzim preko stola,ustala sam i naguzila se,samo je pomerio tangice i poceo polako da ga ubacuje.Ja sam dole bila mokra jos se nisam stabiizovala od predhodnog seksa sa vereniom kad sad sa njim.Poceo je lagano da ga ubacuje osetila sam kako je tvrd i veliki,bio je fantastican osecaj htela sam da vristim ali nisam smela da ne bi probudila verenika,a onda ga je ubacio celog imala sam utisak da ce bi izaci na usta,rekla sam mu da mi stavi ruku na usta jer nisam mogla vise da izdrzim.A onda je poceo sve brze i brze bio mi je prelepo pozelela sam da ostane dugo u meni ali znala sam da nece moci jer ce se svakog casa probuditi moj verenik,dok smo uzivali zacula sam njegov glas kako me doziva,brzo sam ga odgurnula i rekla mu da udje u kucu a ja cu ostati ispred,tako smo i uradili.Javila sam se vereniu i rekla da sam dole da sidje.Sisao je pitao me sta radim i gde su stanodavci,rekla sam mu da sam malo sisla da razgledam i da ne znam gde su oni da ih nisam primetila.I tako opet za dlaku sam se izvukla stvarno imam vise srece nego pameti.Nastavice se.....
...