Discussionspostavljeno od strane
Djape92
Bilo je to poodavno ali i danas dan se secam, jer mu je sestra pre zgodna apsolutno savrsenstvo kako devojka treba da fizicki izgleda a da nije preterivanje. Dosao sam kod drugara da pogledam kako je sredio stan i popili smo kafu bio je tu i majstor ali je brzo otisao, sa njim je otisao i drugar da ga odveze jer mu je usput do posla, ostali smo njena cerkica, ona i ja sami i pricali smo malo. njena cerkica me zgotivila skroz i zanimao sam cerkicu dok nije dosla drugarica njene kceri i pitala nju da idu da se igraju napolju, a ona se okrenula izvinila jer mora ici i rekla da cemo se vidjeti kad se vrati i ja sam se nasmejao jer je bila jako slatka kad je to rekla. A i jedva sam cekao da ostanem sam sa sestrom mog drugara. Ona je gledala TV u dnevnoj, a ja sam legao pored nje da gledamo.... i ona je sve vise i vise naginjala na mene dok nije skroz lezala na meni, a onda se okrenula i rekla jel ti znas koliko se ti meni svidjas, ja sam odgovorio da ne znam, a ona me onako ozbiljna poljubila socno i strastveno jedva cekajuci da proba ukus mojih usana. Divljala je usnama po mojim, pa sam se malo oslobodio i krenuo da je diram po sisama preko odece, da ih stiscem lagano. Ona je prosaputala jel i tebi vruce, reko jeste i pocela je da me skida i ja nju i dok smo trepnuli bili smo vec goli i uzareni od zelje jedno za drugim, odjenom me prestala ljubiti ja reko nije valjda da me ne zeli i da ce stati posve.... kad ona zabaci kosu i krenu da me ljubi po vratu i sve nize preko mojih bradavica i stomaka do podnozja moga kurca. U meni je krv tako strujala, digao mi se bas i bio cvrst kao kamen.... Jaoooo kad ga je olizala celom duzinom hteo sam da se sav istopim u uzitku i pusila ga je bas onako bezobrazno gledajuci me crnim ocima balavila je po mom kurcu jebeno dobro. Nisam mogao da verujem ona onako zgodna, a sva po mom kurcu balavi. Uhvatio sam je za kosu, za rep i nabijao je na moj kurac i namerno je zadrzim navucenu do podnozja da mi ga dobro izbalavi, a ona se izvuce uzimajuci vazduh mrmljajuci uhhh koliki ti je jbt ... tada sam se oslobodio i rekao joj da se naguzi preko kreveta u dnevnoj. Presao sam joj kurcem preko klitorisa par puta i izmedju usmina a onda joj lagano zavukao kurac u picku a ona em sto je bila uska jer nije dugo imala seks jer nije imala seks jos od verenika sa kojim se rastala pre godinu dana, bila je i jako vlazna jer sam joj se bas svidjao i lozila se na mene i bas sam je onako istopio celu pogledima i poljubcima. em se ona nabijala na mene em sam ja nasrnuo na nju kad sam skontao kako zgodno dupe ima i kako tanak struk .... uhvatio sam je za najtanji deo struka i jebao sve jace i jace .... stenjala je jako, povukao sam je za rep nazad i ispravila je kicmu bas onako kako volim... Jebao sam je jos jace i brze i samo se culo tup tup tup tup tup, dupe je talasalo, ja sam samo dahtao a ona je stenjala aaaahhh aaaahhhhh aaaaaaahhhh i prosaputala : ahhh kako je dobrooo, ovo mi je trebalo ! tada sam usporio i izvukao ga pa vrati, pa izvukao pa vratio, a onda nabio i lupio je po guzici da pocrveni i jebao sve jace i brze dirajuci je za sise blago oslonjen na njena ledja i ona se izdigao i jebao sto brze i sto jace mogu a ona je vristala : Aaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh jeboteeeee ....... izvukao sam ga iz nje, ona se okrenula i pala na kolena a ja sam svrsio po njenom licu i po sisama..... rekao sam joj kako nikad nisam imao ovako dobar seks, a ona mi je rekla da nije ni ona i da sam je bas usrecio te da ode da se obrise. Pao sam na krevet dnevne sobe zadihan u sebi razmisljajuci sta se upravo desilo, ovo definitivno nikada necu zaboraviti.
Nadam se da ste svrsili kao i mi, ukoliko Vas zanimam javite mi se da se igramo :) Pozzdrav za sve :* <3 [pic]https://www.dodaj.rs/image/KrTGh[/dpic] Validnost price pogledajte na sledecoj slici :) [pic]https://www.dodaj.rs/image/KroiH[/dpic] |