DiscussionsZENE - POUCNA PRICA BEZ SEKSA12/07/2018 23:41
postavljeno od strane
ZaOstvaren
VREME DOGADJANJA : Studentski dani
ONA: Dragana moja najbolja drugarica iz detinjstva. Da, drugarica I ako zvuci otrcano samo to je bila. Zahvaljujuci njoj izasao iz svog sveta. Zivela je blizu imala je kljuc I kada god sam se pravio da spavam ili nisam tu ona je ulazila razdrzala zavese, praznila prepunu pikslu ostalu od sinoc I davala mi par minuta za spremanje pre nego sto izadjemo napolje. Svaki moj izlazak je bio kao da sam u drugoj dimenziji, cinilo mi se da svi gledaju u mene…nesiguran u sebe. Pa I kakav bih bio kada po par dana nisam izlazio iz stana dalje od marketa, zavoren u svet muzike, Sf romana I Krstarica chata. I ona student u Bg iz unutrasnjosti u jednom trenutku ostala bez stana….dva meseca spavali u istom krevetu ali osecaj je bio kao da spavam sam ili sa muskim drugarom…znaci da se zna DRUGARICA..rame pravo za savet I plakanje , ogoljena iskrena komunikacija I postovanje. Stil i oblacenje urban rok stil bez ekstrema ON : kolega sa fakulteta , cetvrta godina u roku, svira gitaru , vec radi na nekim proektima na faksu. Stabilna porodica iza njega. U drustvu omiljen, veseljak. Zene postuje,pazljiv, romantican, iventivan uvek u pokretu.Ruzne reci ne izgovara ni u muskom drustvu. Patio I samo svirao dva dana zbog bivse devojke. Ostali preko leta, nije radila menza I bukvalno delili ali bukvalno koru hleba. Moderno se oblaci opusten stil jednog kulturnog rokera, bez ekstrema. Scena prva: " E gde si bre, imam nesto vazno da ti kazem" -kaze Dragana jedva prepooznatljivo kroz sluslicu fiksnog razdrndanog telefona u studentskom domu Patris Lumumba " Ma tu sam sad iz citaonice malo za komp…kazi.." "Znas ono sto si me jurio da ti sredim cimerku moju Milicu…e pa jesam je jedva ubedila da se vidite…znas da je izasla iz zeznute veze…ali pozovi je za veceras se organizujte…a da ja idem popodne kuci ima te ovde I prazan stan " .. Toplina je izasla iz one slusalice budjave I celo moje telo se nakostresilo…pravac kupatilo..brijanje…onaj ekstra losion iz steka…3 kg mirisa ….to je to Scena druga " Dragana, gde si sta ima imam nesto vazno da ti kazem " " Ma evo sedim ko budala u praznom stanu cimerka mi otisla kuci…e da nemam decka katastrofa.." " pa zato te I zovem …vidi znas onog mog kolegu Marka vidjala si ga kod mene na rodjendanu…ma nije ni bitno…hajdemo veceras na svirku I da se smuvate decko je ekstra.." " ok ionako nemam sta da radim ..gde kako kad…" rece ona DAN POSLE "TU TU TU TU Daaaa" promukao Draganin glas " Si ziva..ja jedva ustao ..uhh bas popili sinoc…ali bilo super…nego bre ne rece mi nista... on o tebi sve najbolje svidjas mu se …sta da mu kazem"? …"joj pa ne znam …skroz dobar decko…e ismejala sam se super sa njim…zabavan …vidi se fin..jel znas da mi otvorio vrata I pridzao kaput..slatko.. ali sta ja znam…ima nekako cudan palac ruke…a I neke dlake mu iz njega vire..siske bi morao da skrati…a da ima vecu guzu…hmmm ma nista necu sa njim da imam -zaboravi ..hvala sto si pokusao…." zene ili skener rengen? |