Discussionspostavljeno od strane
mandaultra
[size=4][b]PRICA PRVA KAMENJAR[/b][/size]
[size=2][i]...nisam skoro bio na plazi na kamenjaru, jos od kako je ogradjena i bas sam imao leptire u stomaku, kada sam usao...nije bilo puno ljudi, pa sam se malo razocarao... volim da gledam lepe pice i grudi, a jos lepse mi je bilo i sto cu ja njima pokazati moj kurac... a, najvise, taj perverzan osecaj slobode.. cim sam usao javio sam se paru na travi..bili su podalje..verovatno zeleci mir..a u centru, par muskih golaca..uzeo sam mesto odman pored obale, skinuo se i zapalio cigaru..bilo je oblacno,a toplo... dunav je bas visok..i jedva da i ima plaze..lik koji kaze da je predsednik kluba dosao je da mi objasnjava da subizidali nekoliko stepenika i pokosili travu,pravila itd..ja nisam mogao da shvatim kako moze predsednik da ima tako malu kitu..i dok mi je remetio mir objasnjavanjem uz tek sazidane stepenice s plaze popela se jedna divna starija gospodja sa plavom kosom pod sesirom i nestvarnim plavim ocima..-Prof.Mara,rekla je pruzajuci mi ruku nauljenu maslinovim uljem. Sise ,vec malo spustene sa krutim bradavicama sijale su se na suncu, a ispod sexi stomacica, kao iz 70-tih video sam deo lepe obrijane picke..-Ti si novi?- pogledala me je ljubazno u oci, a onda je spustila pogled na moj kurac.U glasu joj se cula zrelost i intelzktualna uzvisenost. -Suprug i ja dolazimo godinama, uzivamo, nehajno je pokazala na onih par golisavaca u centru plaze kod drvenih stolova. - Ti si prvi put? Vidim da ti je sve belo,-nasmejala se i tada videh nizove belih zuba, borice u uglu plavih ociju i divne,zrele usne..odmah sa pozeleo da ih spojim sa mojim... -Nisam bio odavno, uglavnom sam "preko", a sada sam se bas uzeleo i ja uzivanja, rekao sam tobpomalo promuklim glasom, jer je ona spustila pogled nanmoj kurac koji je poceo da raste i bubri...meni je pocelo da susti u usima, jer sam bio svestan da mi profesorka na moju erekciju uzvraca kao laganim, nehajnim ciscenjem peska sa pice,..opusteno,prstima je rasirila brazdicu, te sam video njen ucvrscen klitoris i malu kapljicu zadovoljstva kako klizi na dole....nasmejala se opet i podsetila me na moje klinacke vragolije sa komsinicom na selu..bila je kao vragolasta devojcica..uzivala je u trenutku... -Upadne mi stalno pesak,znas...rekla je usput,ali je sada vec ocigledno, trljala prstima pickicu, gledajuci cas u nju, a cas u moj kurac koji se,sada, vec trzao u punoj velicini i pretio da pukne...u momentu sam poludeo, gorelo mi je telo, svest mi se pomutila..prihvatio sam igru.. ujeo sam se za usnu i uhvatio oteklu kurcinu da lagano drkam i gledam je... zamor razgovora iza mojih ledja se izgubio..samo sam video nju... -Imas divnu kurcinu, rekla mi je i u sledecem trenu se stresla uz tiho"mmmmmm"..,a, zatim se naglo okrenula posla niz stepenice. - pazi kad silazis, sveze su stepenice i ograda se jos nije ucvrstila,objasnila je preko ramena promuklo..sisao sam gledajuci da ne padnem, i umalo se sudario sa Marom koja je naglo zastala tri stepenika nize..okrenula se licem i pruzila mi ruku..okomiti i visoki stepenici uzrokovali su da njeno lice bude u visini mog struka...glavic mi je bio cent daleko od njene glave... sekund me je gledala smeseci se, a onda me poljubila u sam vrh poplavelog kurca.. -Ohhh..otelo mi se..to sam bas zeleo..izustio sam, a noga mi je klecnula..sakom me uhvatila za guz i pribila na sebe..glavic je uleteo u njena usta kroz blago stisnute usne..ohhh topline.....gurala ga je ka sebi i sisala,lizala, da sam za svega par minuta napunio njena usta toplom spermom... ..gutala je, a prstom kupila sto joj je kliznulo niz bradu... ..i smesila se vragolasto.. grcevi su mi prolazili telom,a ona me je pomilovala po butinama,klizeci nezno noktima... -Dobrodosao na plazu-rekla je toplo i namignula, ostavljajuci me bez reci dok je plima zadovoljstva napustala moje telo, a glasovi ostalih kupaca polako ponovo poceli da bivaju razgovetni.[/i][/size] |